Informatiepunt Toon Hermans Huis in Pro Vita

Pro Vita Reuver > Nieuws > Informatiepunt Toon Hermans Huis in Pro Vita

Informatiepunt Toon Hermans Huis in Pro Vita

De Toon Hermans Huizen Roermond en Venlo zijn ontmoetingsplekken en een wegwijzer voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad. Op verschillende manieren dragen zij bij aan een betere kwaliteit van leven. Een leven met, maar ook een leven na kanker. Zij bieden een luisterend oor en een diversiteit aan activiteiten.

Start informatiepunt Pro Vita

De Toon Hermans Huizen Venlo en Roermond hebben samen een informatiepunt in ProVita. Het doel is de ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten dichterbij te brengen. Mensen die behoefte hebben aan een goed gesprek of die meer informatie willen over het Toon Hermans Huis, kunnen tijdens de openingsuren zonder afspraak langskomen. Hiervoor is een gastvrouw/gastheer aanwezig.

Openingstijden 

Het informatiepunt is te vinden in de vergaderruimte naast het Samenlevingsloket (begane grond) en is elke 2de en 4de woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur geopend.  Vanaf 13 november is het informatiepunt elke 2de en 4de woensdag van de maand geopend van 10.00-12.00 uur.

Algemene gegevens

Pro Vita Reuver
Broeklaan 4
5953 NB Reuver