Netwerkbijeenkomst Inclusieve Samenleving: thema armoede

Pro Vita Reuver > Nieuws > Netwerkbijeenkomst Inclusieve Samenleving: thema armoede

Netwerkbijeenkomst Inclusieve Samenleving: thema armoede

Uitnodiging! Thematheater Zelf Sjöldj!

We hebben al twee mooie bijeenkomsten gehad. We zien dat de verschillende thema’s, vaak dezelfde vraag opleveren, namelijk hoe krijgen we het onzichtbare, onbespreekbare, toch in beeld en op de agenda. De volgende bijeenkomst gaan we daarom iets meer de diepte in, zoals aangekondigd, wordt deze wel heel speciaal. Stichting Turba heeft een thematheatervoorstelling over armoede gemaakt met de naam: ‘Zelf Sjöldj’ (zelf schuld)

Het is een interactieve en ludieke themabijeenkomst om samen over armoede in gesprek te gaan. Tijdens de twee uur durende bijeenkomst wordt het thema armoede besproken aan de hand van verhalen van mensen die zelf in armoede leven of hebben geleefd. Verhalen die verteld worden in sketches, monologen en liedjes. Verhalen met een traan, maar zeker ook met een glimlach en soms zelfs met een schaterlach. Onderdeel van de themabijeenkomst is ook dat de gasten worden uitgedaagd om zelf na te denken over hun opvatting over armoede.
De bijeenkomst vindt plaats op:

Donderdag 6 februari 2020 om 19.30 (inloop 19.15 uur) in het Grescollege (Keulseweg 36 Reuver).

 

Het thematheater wordt verzorgd door acteurs en medewerkers van stichting Turba en is mede mogelijk gemaakt door Kansfonds.

Meld je aan!

Om een passend aantal stoelen klaar te hebben staan willen we graag weten hoeveel mensen er komen. Meld je daarom aan via: sanne.verdonck@beesel.nl. Dan reserveren we een plek voor je! Dat kan tot uiterlijk 1 februari of wanneer alle stoelen (er zijn 60 plekken) bezet zijn.
Om iedereen zo veel mogelijk de kans te geven willen we je vragen om ook te komen als je je opgeeft. Natuurlijk kan er altijd iets onverwachts gebeuren, maar het is gewoon zo ontzettend jammer als we ‘nee’ zeggen tegen mensen die graag willen komen en er dan toch nog plek blijkt,

…en kom niet alleen 🙂

Ken je iemand voor wie deze avond ook interessant is? Nodig hem of haar van harte uit om zich aan te melden en mee te doen!

 

Met hartelijke groet, Bram Jacobs

Algemene gegevens

Pro Vita Reuver
Broeklaan 4
5953 NB Reuver