Onze ambitie

Partners in Centrum voor gezondheidszorg Pro Vita willen de zorg in Reuver zo dicht mogelijk bij de burgers organiseren. We zijn een centrum waar de hulpverleners van zorg en welzijn werken vanuit het principe van positieve gezondheid: preventie, minder en eerder zorg inzetten en zelfsturing van inwoners stimuleren. Hulpverleners moeten los laten en inwoners moeten in hun eigen kracht gezet worden.

Samenwerking tussen de formele en informele zorg, tussen preventie en zorg en de verschillende zorgsectoren staat centraal. Wederzijds vertrouwen, informatie-uitwisseling en samenwerking worden bevorderd door vanuit een gezamenlijke huisvesting te werken. In het centrum is volop ruimte voor innovatieve ontwikkelingen in de eerste-, anderhalve- en tweedelijnszorg. Voor de burger ontstaat een herkenbaar voorportaal voor informele zorg, jeugdzorg, burgerparticipatie, WMO-voorzieningen, welzijn en gezondheidszorg.

Jaarplan

Onze mensen – Wie doen er mee

Online apotheek kan u de medicijnen bieden die u nodig heeft

Een online apotheek medquest-inc, of virtuele winkel apotheek is een online apotheek die werkt via het internet en levert bestellingen aan detailhandelaren via ofwel post koeriersbedrijven, of online apotheek website portal. Online apotheken bieden geneesmiddelen op recept, generieke geneesmiddelen, en over the counter (OTC) geneesmiddelen in verschillende vormen en tegen sterk gereduceerde prijzen. Ze bieden gemakkelijke, toegankelijke en veilige bestelmogelijkheden, en het beste van alles, prijzen die niet te vinden zijn in uw plaatselijke drogisterij. Veel online apotheken accepteren creditcards, en bij veel apotheken kunt u betalen met uw PayPal account. Bovendien bieden veel apotheken ziektekostenverzekeringen, zichtzorg, levensverzekeringen en salarisadministratiediensten aan.

online apotheek

In de Verenigde Staten is voor alle geneesmiddelen een geldig recept vereist voordat deze geneesmiddelen legaal aan consumenten kunnen worden verkocht. Dit betekent dat als u medicijnen wilt bestellen zoals hoestonderdrukkers, astma-inhalatoren, antibiotica, hartmedicijnen of diabetesmedicijnen, u een geldig recept nodig heeft om er zeker van te zijn dat het medicijn effectief voor u zal zijn. Sommige landen erkennen ook geen geneesmiddelen zonder recept, zoals nicotinepleisters, e-cigs en soortgelijke producten. In deze gevallen zullen deze producten niet worden geaccepteerd voor aankoop door iemand die niet geregistreerd is. Als u op zoek bent naar een online apotheek in Canada die u medicijnen kan aanbieden waarvoor geen recept nodig is, zult u een website moeten vinden die u wel toestaat deze artikelen zonder recept te bestellen.

De zorgaanbieders van Pro Vita staan open om buiten de eigen organisatie te denken en samen te werken met andere professionals. Zij zetten zich in om elkaar te leren kennen en van elkaar te weten wat iedereen doet. Hieronder vindt u alle zorgaanbieders in een overzicht.