SamenFit WandelChallenge – culturele wandeling

Pro Vita Reuver > Nieuws > SamenFit WandelChallenge – culturele wandeling

SamenFit WandelChallenge – culturele wandeling

SamenFit WandelChallenge; na het geslaagde geoachen nu een culturele wandeling!

GEMEENTE BEESEL – Op vrijdagavond 11 mei vond de derde van vier activiteiten, de laatste op woensdag 30 mei, plaats in het kader van de SamenFit WandelChallenge. Een grote groep mensen maakten kennis met de beginselen van het geocachen. Tijdens de SamenFit WandelChallenge mag iedereen gratis en vrijblijvend deelnemen aan een aantal activiteiten waarbij kennis wordt gemaakt met verschillende leuke aspecten van het wandelen. Na de informatiebijeenkomst en de kennismaking met Nordic Walking en Bootcamp was het op 11 mei tijd om kennis te maken met geocachen.

De belangstelling was groot. In sporthal De Schans werd er eerst uitleg verschaft over het geocachen en daarna werd er in groepjes aan de slag gegaan. Tijdens een wandeling van ruim 1,5 uur liepen de groepen een wandeling via gps-signalen waarbij men op bepaalde punten op zoek moest naar een cache, een soort van schat. Alle deelnemers waren achteraf erg enthousiast over het geocachen dat in goede banen werd geleid door Wandelsportvereniging De Solberg en Sportief Wandelen Reuver. Mensen die graag meer informatie willen over geocachen of dit vaker willen doen kunnen zich hiervoor melden bij info@wijzijnkerngezond.nl

Op woensdagavond 30 mei van 18.30 – 20.00 uur vindt de laatste activiteit plaats van de SamenFit WandelChallenge. Er staat dan een leuke culturele wandeltocht langs de hoogtepunten van Beesel op het programma. Er zal gestart worden op De Solberg. Wilt u hieraan deelnemen? Geef u dan op via www.wijzijnkerngezond.nl. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.

De SamenFit WandelChallenge is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Beesel, ProVita, Wandelsportvereniging De Solberg, Sportief Wandelen en KERNgezond. Het doel is om iedereen binnen de gemeente Beesel in beweging te krijgen doormiddel van deze laagdrempelige uitdaging waaraan iedereen gratis en vrijblijvend kan deelnemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Joosten van KERNgezond via info@wijzijnkerngezond.nl of 077 707 4110

Algemene gegevens

Pro Vita Reuver
Broeklaan 4
5953 NB Reuver