Training Omgaan met Dementie

Pro Vita Reuver > Nieuws > Training Omgaan met Dementie

Training Omgaan met Dementie

De Werkgroep Beesel Dementievriendelijk wil inwoners en organisaties bewust maken van de impact van dementie op de samenleving. Het helpt als mensen dementie niet alleen herkennen, maar vervolgens ook iets kunnen betekenen voor iemand met dementie of een mantelzorger.

Waarschijnlijk hebben jullie regelmatig te maken met mensen met dementie. Daarom organiseert de werkgroep Beesel Dementievriendelijk voor organisaties die werkzaam zijn binnen ProVita de training ‘Omgaan met dementie’. In de training leer je hoe je goed kunt omgaan met mensen met dementie. Het eerste deel van de training gaat over dementie en het herkennen ervan. In het tweede deel wordt geoefend met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Tot slot wordt besproken hoe je het geleerde kunt toepassen en worden er tips gegeven. De training wordt gegeven door twee ervaren cursusleiders.

Waar en wanneer is de training?

  • wanneer:  Dinsdag 29 september
  • waar:        Zalencentrum de Schakel
  • Tijd:          17.30 uur, inloop [soep en broodjes] / 18.00-20.30 uur [cursus]
  • Kosten:     € 15,00 p.p.

Opgeven vóór 15 juli bij Vera Jacobs [vera.jacobs@beesel.nl] of Nicole Ebus [info@ergotherapiereuver.nl] o.v.v. naam van de organisatie en aantal personen. Let op, er is maar plek voor een beperkt aantal personen, vol=vol.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Vera Jacobs [077-2072168] of Nicole Ebus [06-21227764].

Bekijk hieronder de video van Beesel Dementievriendelijk.

Film Beesel Dementievriendelijk

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL….Gisteren was de première van de Film Beesel Dementievriendelijk. In deze film mooie voorbeelden hoe in onze gemeenschap mensen met dementie kunnen blijven meedoen.Samen dementievriendelijk Hulp Bij Dementie Noord-Limburg Gemeente Beesel Service Bioscoop Luxor Reuver Beesel Dementievriendelijk

Geplaatst door Beesel Dementievriendelijk op Maandag 27 januari 2020

Algemene gegevens

Pro Vita Reuver
Broeklaan 4
5953 NB Reuver